Use this identifier to quote or link this thesis: http://hdl.handle.net/10803/2425

Desarrollo y aplicación de un sistema de información para la elaboración de tablas de composición de alimentos
Farran Codina, Andreu
afarran@cesnid.es
Rafecas Martínez, Magda
Codony Salcedo, Rafael
Universitat de Barcelona. Departament de Nutrició i Bromatologia
2004-12-01
B.8381-2005
8468907383
Planificació de dietes
Taules de composició d'aliments
Endocrinologia
663/664 - Aliments i nutrició. Enologia. Olis. Greixos
Ciències de la Salut
ADVERTIMENT. L'accés als continguts d'aquesta tesi doctoral i la seva utilització ha de respectar els drets de la persona autora. Pot ser utilitzada per a consulta o estudi personal, així com en activitats o materials d'investigació i docència en els termes establerts a l'art. 32 del Text Refós de la Llei de Propietat Intel·lectual (RDL 1/1996). Per altres utilitzacions es requereix l'autorització prèvia i expressa de la persona autora. En qualsevol cas, en la utilització dels seus continguts caldrà indicar de forma clara el nom i cognoms de la persona autora i el títol de la tesi doctoral. No s'autoritza la seva reproducció o altres formes d'explotació efectuades amb finalitats de lucre ni la seva comunicació pública des d'un lloc aliè al servei TDX. Tampoc s'autoritza la presentació del seu contingut en una finestra o marc aliè a TDX (framing). Aquesta reserva de drets afecta tant als continguts de la tesi com als seus resums i índexs.
         
DIDL MARC MARC_CCUC METS OAI_DC ORE QDC RDF

Full text files in this thesis

Files Size Format
1.INTRODUCCION.pdf 666.5 KB PDF
2.JUSTIFICACION_Y_OBJETIVOS.pdf 103.6 KB PDF
3.MATERIALES_Y_METODOS.pdf 1.813 MB PDF
4.RESULTADOS.pdf 1.305 MB PDF
5.DISCUSION.pdf 209.9 KB PDF
6.CONCLUSIONES.pdf 73.02 KB PDF
7.BIBLIOGRAFIA.pdf 134.7 KB PDF
8.ANEXOS.pdf 651.0 KB PDF

Show full item record