Departament de Ciència Animal i dels Aliments
La Universitat Autònoma de Barcelona és un referent a Europa, tant per la qualitat de la docència com per la innovació en la recerca. Fundada l’any 1968, la
UAB s’ha convertit en un model a seguir per la seva voluntat de contribuir al progrés social mitjançant la formació dels professionals que requereixen els sectors econòmics i socials
més dinàmics del país.
La UAB va ser una de les primeres universitats de l’Estat en rebre el reconeixement de Campus d’Excel·lència
Internacional. Aquest Programa promou l’agregació d’institucions que tenen un projecte estratègic comú amb la finalitat de crear un entorn acadèmic, científic, emprenedor i innovador
per obtenir una alta visibilitat internacional. La proposta de la Universitat Autònoma de Barcelona és el projecte “UABCEI: Aposta pel coneixement i la innovació”. Es tracta d’un pla estratègic
que pretén dinamitzar l’entorn d’R+D+i amb la finalitat de situar la UAB entre les millors universitats europees.

Enviaments recents
-
Escobar Rodríguez, Luz María
(Data de defensa: 09-11-2017)
Como alternativa de alimento con “alto contenido de fibra” en beneficio de salud de consumidores, se incluyó nopal para desarrollo de “barra”, considerando popularidad de éstas y cualidades fisiológicas de fibra dietética ...
-
Castillo Ojeda, Mayela del Carmen
(Data de defensa: 13-12-2017)
La relevancia del impacto de las nuevas mutaciones sobre la variabilidad genética infinitesimal queda fuera de toda duda. No obstante, los mecanismos biológicos implicados en la generación de esta fuente de variabilidad ...
-
Guerrero Navarro, Alfons Eduard
(Data de defensa: 11-12-2017)
El trabajo aquí contenido está englobado dentro del Proyecto Europeo ENTHALPY (EU-FP7), un proyecto multidisciplinar y multinacional, donde se busca la mejora de la industria lechera europea, mediante la innovación en la ...
-
Liu, Jinfang
(Data de defensa: 27-10-2017)
Esta tesis doctoral se centra en el uso de indicadores nativos de fluorescencia en leche para establecer modelos de evaluación y predicción rápida de los efectos del procesamiento térmico (70-90 °C, 0-30 min) y de ...
-
Willamil dosSantos, Joseane
(Data de defensa: 06-11-2017)
El concepto salud intestinal se basa en el equilibrio y la interacción entre la mucosa intestinal, la dieta y la microbiota intestinal. Los prebióticos, los probióticos, los ácidos orgánicos, la fibra dietaria y las enzimas ...
Mostra'n més