Use this identifier to quote or link this thesis: http://hdl.handle.net/10803/125337

Caracterización de los subproductos de la industria vitivinícola como fuente de fibra dietética y compuestos fenólicos. Uso de los ultrasonidos de potencia para la extracción de la fracción fenólica
González-Centeno, Mª Reyes
reyes.gonzalez@uib.es
Femenia Marroig, Antoni
Rosselló Matas, Carme
Universitat de les Illes Balears. Departament de Química
2013-10-11
Subproductos vitivinícolas, orujo, raspón, fibra dietética, compuestos fenólicos, terroir, entorno geográfico, indicaciones geográficas protegidas (IGPs), denominaciones de origen (DOs), Vitis vinifera, ultrasonidos de potencia.
54 - Química
Enginyeria Química
ADVERTIMENT. L'accés als continguts d'aquesta tesi doctoral i la seva utilització ha de respectar els drets de la persona autora. Pot ser utilitzada per a consulta o estudi personal, així com en activitats o materials d'investigació i docència en els termes establerts a l'art. 32 del Text Refós de la Llei de Propietat Intel·lectual (RDL 1/1996). Per altres utilitzacions es requereix l'autorització prèvia i expressa de la persona autora. En qualsevol cas, en la utilització dels seus continguts caldrà indicar de forma clara el nom i cognoms de la persona autora i el títol de la tesi doctoral. No s'autoritza la seva reproducció o altres formes d'explotació efectuades amb finalitats de lucre ni la seva comunicació pública des d'un lloc aliè al servei TDX. Tampoc s'autoritza la presentació del seu contingut en una finestra o marc aliè a TDX (framing). Aquesta reserva de drets afecta tant als continguts de la tesi com als seus resums i índexs.
289 p.
         
DIDL MARC MARC_CCUC METS OAI_DC ORE QDC RDF

Full text files in this thesis

Files Size Format
trgc1de1.pdf 5.349 MB PDF

Show full item record

 

Coordination

 

Funded