Genetic gains and changes in the pattern of adaptation of bread wheat varieties grown in Spain during the 20th century

Autor/a

Sánchez García, Miguel

Codirector/a

Royo i Calpe, Conxita

Álvaro Sánchez, Fanny

Tutor/a

Martín Sánchez, Juan Antonio

Fecha de defensa

2012-11-05

Depósito Legal

L.278-2013

Páginas

185 p.



Departamento/Instituto

Universitat de Lleida. Departament de Producció Vegetal i Ciència Forestal

Palabras clave

Blat; Millora; Adaptació; Rht; Trigo; Mejora; Adaptación; Rendimiento; Wheat; Breeding

Materias

633 - Cultivos y producciones; 631 - Agricultura. Agronomía. Maquinaria agrícola. Suelos. Edafología agrícola

Área de conocimiento

Producció Vegetal

Documentos

Tmsg1de1.pdf

12.86Mb

 

Derechos

L'accés als continguts d'aquesta tesi queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
L'accés als continguts d'aquesta tesi queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)